Eelroad

Andaluusia kanasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Vürtsikas kanasupp porgandi, paprika ja purustatud tomatitega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane broilerikoivad, kanapuljongikuubik ja loorberileht keevasse vette.
Koori sibul ja kaabi porgandid ning lõika need õhukesteks tükkideks.
Lisa potti sibul, porgandid ja purustatud küüslauguküüs.
Veidi hiljem pane potti väikesteks tükkideks lõigatud paprika, millest on eemaldatud seemned, ning purustatud tomatid.
Maitsesta supp ja lase sel rahulikult 30 minutit haududa.
Tõsta pehmed broilerikoivad lõikelauale.
Eralda liha luudelt, lõika see risti kiudu väikesteks tükkideks ja pane tagasi supisse.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Prill 16.apr 2010 15:16
Puljongikuupik on küll liiast, toorainetest tuleb niigi hea leem ja naturaalne meresool reguleerib maitse.
algaja 06.mai 2009 13:24
julmalt hea supp - iga kord kui olen teinud on naine kiitnud:-)
Helmi 08.aug 2006 16:30
Tõesti oivaline supp. Mõnus paprika maitse, millele lisavad maitsenüansi ürdid. Asendasin salvei basiilikuga. Jälle omapärane. Soovitan seda retsepti kõikidele oma tuttavatele..
Tobuloom 25.mai 2005 15:05
Väga hea supp, lisasin veel konservananassi...mm-
m...nämm
1