Eelroad

Pidulik šampinjonisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Ruth
Maitsev seenesupp.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese ja puhasta šampinjonid.
Haki need mitte eriti peeneks.
Kuumuta seeni rasvas potis, mis nii suur, et kogu supp sinna ära mahub.
Puista jahu šampinjonidele peale ja sega.
Lisa lihapuljong. Keeda umbes 10 min.
Lisa koor.
Maitsesta sherry või portveiniga ning vajaduse korral soola ja musta pipraga.
Serveeri supp auravkuumalt maitsva saia, sepiku või leivaga.
Sama retsepti järgi võib teha supi ka puravikest võiriisikatest.
Külmutatud seeni on nelja portsjoni jaoks vaja natuke üle 200 grammi.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa