Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vutid veinikastmes

Eelroad

Vutid veinikastmes

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalukatele. TST 28

üle 60 min

Ettevalmistamiseks 40 minutit, küpsemiseks 40 minutit.

Retsept
portsjonile
4 vutti (igaüks 150 g)
soola
pipart
4 viilu taist toorsuitsusinki (igaüks 100 g)
50 ml kuiva valget veini
250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
500 g salatsigurit
2 õuna
3 tl väherasvast margariini
3 sl valget palsamäädikat
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
1 sl hakitud peterselli
4 röstsaiaviilu
2 sl 10% hapukoort
Valmistusviis
Maitsesta vutid soola ja pipraga.
Mähi iga vutt singiviilu sisse, seo niidiga kinni ja prae küpsetuspaberiga kaetud pannil igast küljest läbi.
Vala peale vein ja 50 ml puljongit, aseta vutid selili ja lase 25 minutit väikesel kuumusel kaane all haududa.
Lõika salatsigur pooleks ja õunad tükkideks.
Prae salati- ja õunatükid kuumas margariinis läbi, kalla peale ülejäänud puljong ja lase kaane all väikesel kuumusel haududa 7 minutit.
Maitsesta soola, pipra, palsamäädika ja suhkruasendajaga, puista peale peterselli.
Aseta vutid röstitud saiaviiludele.
Serveeri koos salatsiguri-õunaseguga, tõsta peale pisut hapukoort.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes