Eelroad

Vutid veinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Roog kaalukatele. TST 28
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistamiseks 40 minutit, küpsemiseks 40 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maitsesta vutid soola ja pipraga.
Mähi iga vutt singiviilu sisse, seo niidiga kinni ja prae küpsetuspaberiga kaetud pannil igast küljest läbi.
Vala peale vein ja 50 ml puljongit, aseta vutid selili ja lase 25 minutit väikesel kuumusel kaane all haududa.
Lõika salatsigur pooleks ja õunad tükkideks.
Prae salati- ja õunatükid kuumas margariinis läbi, kalla peale ülejäänud puljong ja lase kaane all väikesel kuumusel haududa 7 minutit.
Maitsesta soola, pipra, palsamäädika ja suhkruasendajaga, puista peale peterselli.
Aseta vutid röstitud saiaviiludele.
Serveeri koos salatsiguri-õunaseguga, tõsta peale pisut hapukoort.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa