Eelroad

Porgandi-püreesupp

Keskmine hinne: 3.88 Allikas: erakogu Autor: DeeDee
Püreesupp kaalukatele. TST 20
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda porgandid, kartulid ja sibul ning hauta neid kastrulis väheses vees veidi aega.
Lisa karri, vala juurde puljong ja hauta kaane all veel kümmekond minutit.
Püreesta köögivili, lisa hapukoor ja tomatipasta sidrunimahla, kardemoni, soola ja pipraga.
Hea teada !
Enne serveerimist puista peale hakitud pistaatsiapähklid ja päevalilleseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pille 05.märts 2013 21:35
Hea ja kiire, sest nii saab lapsele püree ja endale natuke maitsestatuma toidu. Ma lisasin siis kõik maitseained sh. puljongi ainult enda taldrikusse. Kui karri pastat kasutada (päris lusikatäit ei maksa panna) saab mõnusalt äkilise supi.
uffa 14.okt 2010 16:00
väga hea! kohe tõsiselt! jätsin välja vaid kardemoni, tõstsin koguseid ja kasutasin rammusamat hapukoort (ei olnud plaanis kaalujälgijate eine, vaid toitev lõunasöök) ja röstsaia ning tauvõiga sai ülimalt mõnusa roa!
pipapiuks 23.veeb 2008 15:32
Oi-oi,kui hea ka ilma kardemoni,pistaatsia-
pähklite ja päevalilleseemnete-
ta.Soovitan soojalt!
1