Eelroad

Rabarberi-sibulasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sirje Rekkor
Kaunis ja pidulik toorsalat sobib nii liha- kui ka kalaroogade lisandiks.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rabarberivarred koorida ja lõigata terava noaga hästi õhukesteks viiludeks.
Sibulapealsed tükeldada.
Valida salati serveerimiseks sobiva suurusega laiema põhjaga klaaskauss või vaagen.
Asetada serveerimisnõusse vaheldumisi kiht sibulapealseid ja peenestatud rabarberit, nii et alumine ja pealmine kiht on sibul.
Valada salatile hapukoort või maitsestamata jogurtit.
Soovi korral maitsestada hapukoor vähese soolaga või hoopis suhkruga.
Salat on maitsev, näeb kaunis ja pidulik välja ning sobib nii liha- kui ka kalaroogade lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pargi5 08.mai 2005 09:21
ma panen ikka suts pipart ka.
1