Eelroad

Kalaseljanka

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Klassikaline kalasoljanka keedetakse kohast ja tuuralistest (sterlett, beluuga, ossetriina ja nende kõhred).
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kalapuljongi võib keeta ka "prügikalast" ja väärtuslikemate kalade peadest ja luudest.
Puljong kurnatakse ja selles keedetakse vääriskalade fileetükid.
Kalatükid tõstetakse välja ja keevasse puljongisse pannakse tükeldatud hapukurk, võis kuumutatud sibul ja tomatipüree.
Valmis soljankasse pannakse kalafilee tükid ja antakse lauale sidruni, hapukoore ja maitserohelisega.
Mustad soolatud oliivid pannakse taldrikusse, rohelistel oliividel eemaldatakse kivid ja need lisatakse supile keetmise ajal.
Väga maitsva soljanka saab ookeanikaladest.
Soovitav on alati kasutada mitut kalaliiki.
 
Valge leib, sai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tarxy 31.aug 2008 15:13
ise tegin kah ära, väga maitsev oli
miricthal 06.nov 2006 10:45
väga hea..soovitan katsetada...;;;-))))
1