Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hartšoo pähklitega

Eelroad

Hartšoo pähklitega

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas punane supp loomaliha, paprika ja Kreeka pähklitega.

üle 60 min

2 tundi ja 20 minutit.

Retsept
portsjonile
500 g rasvast veiseliha
1,5 klaasi puhastatud kreeka pähkli tuumi
1 sl maisijahu
paprikapulbrit või -kaunu
punast pipart
küüslauku
vürtsikastet või veiniäädikat
koriandrilehti (kinzat)
soola
Valmistusviis
Liha pesta, lõigata väikesteks tükkideks, valada peale 1,6-2 l vett ja panna kaheks tunniks keema.
Siis lisada hakitud pähklituumad, koos küüslauguga peenestatud paprikakaunad (soovi korral võib lisada ka puhastatud ja peeneks hakitud punast pipart), vähese külma puljongiga segatud jahu, vürtsikaste või veiniäädikas, hakitud maitseroheline ja keeta veel 10 minutit.
 

Märksõnad

pähklitegahartšoo

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool