Eelroad

Ungari letšo

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ungari köök Autor: Peeter Kard
Paprika-tomati-sibulahautis. Sobib suupisteks või õhtueineks koos valge leivaga või lisandiks lihatoitude kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tomatid kasta üheks minutiks keevasse vette, jahutada külmas vees ja koorida.
Paprikatel eemaldada seemned koos südamiku ja viljavarrega, tomatid lõigata veerandikeks, paprikad pikuti 5-6 ribaks.
Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks, pruunistada kergelt, lisada rasv ning hakitud sibul.
Sibul pruunistada ja puistata juurde paprikapulbrit.
Lisada paprikaribad ja tomativiilud ning hautada tasasel tulel valmis.
Maitsestada soolaga ning serveerida suupisteks või õhtueineks koos valge leivaga või lisandiks lihatoitude kõrvale.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa