Eelroad

Võilillesalat suitsukalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salati juurde sobib igasugune suitsutatud valge kala, katseta ka näiteks hõbeheigiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Rebi salatilehed ja võilillelehed suupärasteks tükkideks ja aseta taldrikule.
Koori ja viiluta õunad.
Haki tomat väiksemaks.
Puhasta suitsukalafilee ja tee väiksemateks tükkideks. Lisa kala koos õunte ja tomatitega salatilehtede peale.
Haki murulauk ja puista salatile.
Lisa salatisse ka jänesekapsa lehti ning õisi, mis lisavad hapukat maitset.
Soovi korral valmista juurde kerge oliiviõli-sidrunikaste.
Enne võilillede kasutamist hoia lehti soolvees. See vähendab taime kibedat maitset ja muudab lehed pehmemaks
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa