Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Võilillesalat suitsukalaga

Eelroad

Võilillesalat suitsukalaga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Salati juurde sobib igasugune suitsutatud valge kala, katseta ka näiteks hõbeheigiga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 pott roheline salat
2 peotäit võilillelehti
2 tk väiksemad hapukamad õunad
2 tk Tomat
200 g Suitsukala (nt. tursk)
hakitud murulauk
Rebi salatilehed ja võilillelehed suupärasteks tükkideks ja aseta taldrikule.
Koori ja viiluta õunad.
Haki tomat väiksemaks.
Puhasta suitsukalafilee ja tee väiksemateks tükkideks. Lisa kala koos õunte ja tomatitega salatilehtede peale.
Haki murulauk ja puista salatile.
Lisa salatisse ka jänesekapsa lehti ning õisi, mis lisavad hapukat maitset.
Soovi korral valmista juurde kerge oliiviõli-sidrunikaste.
Enne võilillede kasutamist hoia lehti soolvees. See vähendab taime kibedat maitset ja muudab lehed pehmemaks

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke