Eelroad

Piti

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Aseri roog. Lambaliha, herneste ja kartulitega punane supp.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kondine lambaliha raiuda väikesteks tükkideks (2-3 tükki portsjonisse).
Valada peale külm vesi ja keeta 30-40 minutit koos eelnevalt leotatud hernestega.
Kui liha on peaaegu pehme, siis lisada tükeldatud sibul (sibul lõigatakse vertikaalselt viiludeks), maitseained, ploomid, hakitud lambarasv, tomatipüree ja ühesuurused väikesed kartulid.
Keedetakse veel 20 minutit.
Aserid ise keedavad pitit portsjonilistes savipottides ja maitsestamiseks kasutavad mõnikord tomatipüree asemel safranileotist.
Ühele portsjonile kulub 0,1 g safranit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa