Eelroad

Mastava

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Lambaliha, riisi, kartuli, porgandi ja naeriga punane supp.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lambaliha lõigata 20-25 g raskusteks tükkideks ja pruunistada kuumas võis.
Lisada hakitud sibul, paprikapulber, sool ja jätkata kuumutamist.
Praetud lambalihale lisada kuubikuteks lõigatud porgand ja naeris ning kuumutada.
Siis lisada tomativiilud või tomatipüree ja kuumutada veel 5-10 minutit.
Valada peale kuuma vett või kontidest keedetud puljongit, lisada pestud riis ja kartulikuubikud ning keeta valmis.
Serveerimisel lisada supile hapupiim või koor, puistata peale maitserohelist, soovi korral maitsestada pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa