Eelroad

Valgevene borš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Singikontide, veiseliha ja viineritega borš.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lihast ja singikontidest keeta paari liitri veega puljong.
Ribadeks lõigatud porgand, petersellijuur ja sibul kuumutada rasvas, lisada tomatipüree ja kuumutada veel 10 minutit.
Peedid keeta pehmeks, jahutada, koorida ja lõigata peenteks ribadeks.
Puljongisse panna tükeldatud kartul ja lasta keema tõusta.
Kui puljong keeb, siis lisada peet, kuumal pannil kuumutatud (mitte pruunistatud!) jahu, passeeritud maitsejuured ja maitseained.
Keeta veel 10-15 minutit ja maitsestada suhkru ning äädikaga.
Äädika asemel on soovitav kasutada sidrunihapet.
Enne serveerimist lisada supile viinerid, tükeldatud liha ja hapukoor.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa