Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tšernigovi borš

Eelroad

Tšernigovi borš

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Värske kapsa, aedubade, kabatšoki ja õuntega borš.
Retsept
portsjonile
160 g veiseliha
240 g punapeeti
500 g värsket kapsast
40 g aedube
300 g kartuleid
100 g kabatšokki
60 g värskeid tomateid
100 g õunu
20 g peterselli
40 g porgandit
60 g sibulat
40 g tomatipüreed
40 g searasva
60 g hapukoort
pipart
soola
maitserohelist
Valmistusviis
Peediribad hautada koos tomatipüreega.
Aedoad leotada ja keeta eraldi.
Keevasse lihapuljongisse panna kartuliviilud, hakitud kapsas ja keeta 15-20 minutit.
Siis lisada praetud kabatšokikuubikud, keedetud aedoad, hautatud peet, rasvas kuumutatud maitsejuured ja sibul, tükeldatud õunad, tomativiilud, maitseained ja keeta valmis.
Anda lauale hapukoore ja hakitud maitserohelisega.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes