Eelroad

Päikeseline piimasupp

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Anne Reemann Autor: Ruth
Piima-aedviljasupp.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kõik koostisosad peavad olema hästi värsked, hernekaunad võivad olla hästi õhukesed, need võib niisama supi sisse lõikuda.
Aedviljad tükeldada ja vähese veega pehmeks keeta, seejärel lisada piim.
Eriti hea keeduse saamiseks võib supile lisada paar supilusikatäit võid.
Kes eelistab kreemjat konsistentsi, võiks juurde segada karbikese sulatatud juustu.
Supp valada taldrikutesse ja hakkida igale portsjonile rohkesti tilli.
Kõige parem on supi juurde süüa õhukesi võiga kaetud rukkileivaviile, millele on riputatud soola.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meremadu 31.juuli 2012 20:52
üks minu lemmikuid suppe suve lõpus,kui juurvciljad oma aiast korjata.
Mmmerlekas 07.sept 2011 20:58
Väga mõnus supp, kiluleib sobib imehästi kõrvale :)
Malein 20.juuli 2009 12:19
väga maitsev supp ka järgmisel päeval. Endale meeldib noor tavalise kapsaga rohkem.
jutita 29.juuni 2005 19:58
selline supp on mulle alati meeldinud aga pole veel neid värskeid köögivilju läheb veel aega enne kui saan sel suvel teha aga kindlasti teen kui on värske juurvili oma aiamaalapilt võtta.
kimi 29.juuni 2005 18:20
Väga maitsev, kiire ja suvine. Mõnus on on juurde süüa soolakalaga (kilu, heeringas, kuivatatud lest) võileiba.
1