Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Oasalat seentega

Eelroad

Oasalat seentega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Aedoasalat shampinjonidega kastmes. Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.
Retsept
portsjonile
500 g Aeduba
Sool
2 tk Šalottsibul
2 spl Veiniäädikas
0.5 tl Sinep
Must pipar
0.25 tl Suhkur
6 spl Oliiviõli
150 g Šampinjonid
2 spl Murulauk (hakitud)
Valmistusviis
Eemalda ubadelt kiud, pese, tükelda ja keeda neid kerges soolvees umbes 15 minutit.
Salatikastmeks koori shalottsibulad, lõika väikesteks kuubikuteks, sega juurde äädikas, sinep, värskelt jahvatatud must pipar, 1/4 tl soola ja suhkur.
Klopi juurde õli.
Lisa nõrutatud soojad oad ja jäta paariks tunniks seisma.
Puhasta pese ja viiluta shampinjonid, sega salatisse.
Garneeri hakitud murulauguga.
Hea teada !
Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes