Eelroad

Oasalat seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Aedoasalat shampinjonidega kastmes. Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Eemalda ubadelt kiud, pese, tükelda ja keeda neid kerges soolvees umbes 15 minutit.
Salatikastmeks koori shalottsibulad, lõika väikesteks kuubikuteks, sega juurde äädikas, sinep, värskelt jahvatatud must pipar, 1/4 tl soola ja suhkur.
Klopi juurde õli.
Lisa nõrutatud soojad oad ja jäta paariks tunniks seisma.
Puhasta pese ja viiluta shampinjonid, sega salatisse.
Garneeri hakitud murulauguga.
Hea teada !
Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa