Eelroad

Külm sibulakreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Siidris keedetud sibulatest valmistatud ja vahuveiniga maitsestatud püreesuppi serveeritakse külmalt koos vahukoorega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibulad ja lõika neljaks.
Keeda sibulaveerandikud koos siidri, maitseainete, kooritud küüslauguküüne ja loorberilehega madalal kuumusel u 45 minuti jooksul pehmeks.
Võta välja loorberileht, püreesta supp mikseriga ja pane külma.
Enne serveerimist vahusta vahukoor.
Lõika puhastatud ja pestud kevadsibulad õhukesteks rõngasteks.
Maitsesta supp, sega juurde vahuvein ja tõsta tassidesse või taldrikutele.
Serveerimisel tõsta supile vahukoort ja riputa peale sibularõngaid.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pääsusilmake 11.apr 2008 12:17
Päris ehtne prantsuse sibulasupp on tõesti mega hea.Aga selle sibulakreemi kohta ei oska hinnangut anda ja arvan,et ei hakka ka katsetama.
jutita 11.apr 2008 11:10
mida kõike küll kokku ei keedeta,mina eelistan kindlalt prantsuse sibulasuppi kui sellist kreemi, katsetama ei hakkagi, vahuveini või siidrit limpsiks niisama sobival hetkel .
hexy 11.apr 2008 10:39
mulle ei maitsenud see apsoluutselt, brrr
1