Eelroad

Brüsselikapsas peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kapsad loputada ja eemaldada kollased lehed.
Keeta soolaga maitsestatud vees 15-20 minutit, kuid mitte liiga pehmeks.
Peekon lõigata viiludeks ja praadida kuumal praepannil, kuni rasv sulab, kuid liha pole veel pruunistunud.
Lisada purustatud küüslauk.
Keedetud brüsseli kapsad nõrutada sõelal ja valada siis praepannile.
Pöörata kapsast pannil ettevaatlikult koos peekoniga ja serveerida kuumalt.
Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena, sel juhul riputada peale parmesani juustu.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa