Eelroad

Munarull

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Munarull singi-juustutäidisega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kata ahjuplaadi põhi ja servad küpsetuspaberiga, kindlusta plaadi lahtine ots hoolikalt 2-3 cm paksuste saia- või leivatükkidega, sest taigen on täiesti vedel.
Määri paber õliga.
Haki maitseroheline ja sink peeneks, sega kõik ained taignaks.
Kalla see ahjuplaadile ja küpseta 200° juures 25-30 minutit, kuni muna on hüübinud ning pealispind pruunistunud.
Võta plaat ahjust, lase mõni minut jahtuda, kata siis kook teise paberiga ja keera ringi, nii jääb pruunistunud pool väljaspoole.
Keera kook aluspaberi abil rulliks niipea kui su käed kuumust välja kannatavad, alusta laiemast servast, muidu saab rull liiga jäme.
Paki rull tihedalt paberisse, liitekoht allpool, hoia kuni laualeviimiseni jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
amarice 17.aug 2013 20:00
väga hea!
Hellu 26.nov 2009 21:14
väga hea aga tegin natukene teist moodi
kana aju 20.dets 2007 18:52
Väga hea
1