Eelroad

Slaavipärane puravikusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Puravikusupp porgandi, sibula, selleri ja purustatud tomatiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda puravikud ja pruunista neid pannil mõned minutid koos tükikese võiga.
Viiluta aedviljad.
Sulata potis lusikatäis võid ja pruunista seal aedvilju.
Lisa hulka purustatud tomatid, vesi, puljongikuubikud ja loorberileht.
Keeda aedviljad poolpehmeks.
Lisa supi sisse puravikud ja maitseained, kontrolli soolasust.
Riputa valmis supile peale väikesteks tükkideks lõigatud soolakurk.
Paku suppi koos hapukoore ja hea rukkileivaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anne 17.okt 2012 15:18
ma ei saa aru, kust on tulnud komme pannil hautamise/klaasjaks laskmise kohta kirjutada "pruunistage". pruunistage tähendaks minu mäletamist mööda eesti keeles ikka pruuni kooriku peale praadimist. proovige neid retsepte PRUUNISTATUD seente ja köögiviljadega ja saate kohe aru, et seda küll mõeldud ei ole. muidu väga hea supp, ´valmistan seda igal seenehooajal, hapukurki panen rohkem ja keedan läbi, puljongi ei lisa, ilma selletagi tuleb tummine. ja sobib ka hoidistamiseks :)
1