Eelroad

Pidupäevatarretis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Pidupäevatarretis shampinjonidest. Enne serveerimist lase roal öö läbi külmkapis tarretuda.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane zhelatiinilehed külma vette likku.
Peenesta porru ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks.
Sega seene-porru-õunasegusse koor, maitseained ja ürdid.
Leota zhelatiinilehed väheses keevas vees.
Lase pisut jahtuda ja lisa seenesegule.
Klopi vahukoor vahule ja sega see viimasena hulka.
Vala segu märjaks tehtud koogivormi.
Murenda näkileivad peeneks ja sega nendega sulatatud või.
Vajuta murendatud segu koogivormile kõige peale, kata vorm ja pane külmkappi soovitavalt terveks ööks.
Kummuta tarretis vaagnale ja kaunista see ürtidega, viinamarjatomatitega ja marineeritud shampinjonidega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa