Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pidupäevatarretis

Eelroad

Pidupäevatarretis

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Pidupäevatarretis shampinjonidest. Enne serveerimist lase roal öö läbi külmkapis tarretuda.
Retsept
portsjonile
4 dl Šampinjonid (tükeldatud)
0.5 tk Porrulauk
2 tk Õun
0.5 tk Sidrun (mahl)
2 dl Hapukoor
0.5 dl Murulauk (hakitud)
0.25 tl Aedtill
0.5 tl Estragon
Ürdisool
Sidrunipipar
0.5 tl Suhkur
2 dl Rõõsk koor 35%-line
6 lehte Želatiin
Valmistusviis
Pane zhelatiinilehed külma vette likku.
Peenesta porru ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks.
Sega seene-porru-õunasegusse koor, maitseained ja ürdid.
Leota zhelatiinilehed väheses keevas vees.
Lase pisut jahtuda ja lisa seenesegule.
Klopi vahukoor vahule ja sega see viimasena hulka.
Vala segu märjaks tehtud koogivormi.
Murenda näkileivad peeneks ja sega nendega sulatatud või.
Vajuta murendatud segu koogivormile kõige peale, kata vorm ja pane külmkappi soovitavalt terveks ööks.
Kummuta tarretis vaagnale ja kaunista see ürtidega, viinamarjatomatitega ja marineeritud shampinjonidega.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes