Eelroad

Kreeka baklažaanisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Kreeka baklažaanisalat feta juustuga. Serveeritakse röstisaial või -leival.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Baklažaanidesse torgata kahvliga augud ja panna köögiviljad 200°C ahju üheks tunniks. Jahutada, koorida ja lõigata umbes 0,5 cm suurusteks kuubikuteks. Kuubikud panna kaussi, lisada vaheldumisi oliivõli ja piima peene joana. Segada ettevaatlikult puulusikaga, et vedelik imenduks baklažaani. Lisada sidrunimahl, purustatud küüslauk, maitseained, väikesteks kuubikuteks tükeldatud feta juust ja hakitud petersell. Segada hästi läbi. Salatit pakkuda sooja röstisaia või leiva peal. Feta juust ja sidrunimahl annavad salatile mõrkja maitse, seetõttu lisada seda vaid 1-2 sl iga sööja kohta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa