Eelroad

Puravikusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Puravikusupp.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Puravikud tükeldada, pannil aurutada neist liigne vedelik välja. Seejärel panna seened kõrvale. Tükeldatud sibul praadida väheses õlis kuldkollaseks. Lisada puravikud ning lasta nii seentel kui sibulal pruunistuda. Maitsestada soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Kuubikuteks lõigatud toored kartulid panna keevasse (kana)lihapuljongisse. Lisada praetud puravikud, maitseained ning keeta tasasel tulel. Soovi korral võib supi väheses vees segatud kartulijahuga paksemaks keeta. Pärast kartulijahu lisamist lasta supil veel veidi keeda, peale puistata rohkesti peterselli, serveerimisel lisada hapukoor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristiina 26.jaan 2011 15:46
Imeline supp! Proovisin järele ja maitses väga, juba on isu seda veelkord teha :) Mina kasutasin külmutatud puravikke (suvel juba vähese võiga praetud ja sügavkülma pandud), sobisid väga hästi! Hapukoor tegi supi veel palju paremaks, andis kreemikust juurde. Ei tea mis siis saaks kui lisaks vahukoort, mitte hiljem hapukoort? Peaks järele proovima...
maialinda 16.dets 2005 21:51
päris kena supp tundub olevat, kahjuks ei leia talvel puravikke ja sool sai ka just otsa :I
1