Eelroad

Šampinjonisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šampinjonisupp sobib eelroaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhastatud kuivad šampinjonid (neid ei tohi leotada!) ja sibul hakkida köögikombainiga. Või sulatada kastrulis, lisada seened ja sibul. Keeta tasasel tulel mõne minuti vältel. Lisada osa kuumast puljongist. Jahu segada koorega ühtlaseks massiks. Lisada puljongit. Kallata segu kastrulisse. Keeta tasasel tulel, kuni supp muutub paksemaks. Maitsestada. Kui supp on liiga paks, lisada puljongit, koort või vett. Supp serveerida eelroana. Einestajad võivad ise laua taga musta pipart jahvatada ja vastavalt maitsele seda supile lisada. Lisada võib ka hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
evke 23.mai 2006 14:02
hea ja lihtne
karita999 18.apr 2005 16:02
Mmmmm.....
1