Eelroad

Kabatšoki-puravikusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Kabatšoki-puravikusupp niitnuudlitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Taimeõli lasta kastrulis kuumaks, pruunistada selles peeneks hakitud sibul (mitte lasta mustaks minna) ja puravikud, milledest liigne vedelik on juba välja aurutatud. Praadida sibulaid ja seeni veidi aega koos, siis lisada kanapuljong ning maitsestada. Keemaläinud supile lisada riivitud kabatšokid. Keeta 5-10 minutit. Kui tahate suppi teha toitvamaks, lisage veidi aega enne kabatšokkide valmimist niitnuudlid. Niitnuudlid on pehmed mõne minutiga. Enne serveerimist lisada rohkesti peeneks hakitud värsket peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa