Eelroad

Šampinjonid krevettide ja artišokkidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Pidulik vaagen šampinjonide, krevettide, artišokkide ja täidetud munadega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Värsked või külmutatud krevetid panna soolaga maitsestatud keevasse vette. Keeta veidi aega, kuni krevetid on tõusnud pinnale, kallata siis sõelale ning puhastada. Šampinjonid puhastada ja lõigata viiludeks. Peale tilgutada sidrunimahla. Artišokisüdamikud kallata sõelale, loputada jooksva külma vee all ming pühkida kuivaks pabersalvrätikuga. Valmistada taimeõli-veiniäädikakaste. Osa kastmest segada veel soojade krevettidega. Lisada peeneks hakitud petersell. Küüslauguküüned pressida šampinjonide hulka, mis seejärel kallata üle kastmega. Ülejäänud kaste ja petersell lisada artišokisüdamikele. Kõigil kolmel komponendil lasta tund aega toatemperatuuril marinaadis olla. Keeta ja jahutada kanamunad, lõigata need pikuti pooleks. Munakollane segada majoneesi ja karriga. Munavalged täita uuesti selle seguga. Enne serveerimist asetada krevetid, šampinjonid, artišokisüdamikud ning poolikud kanamunad rühmiti suurele vaagnale. Serveerida röstileivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pipi-lota 21.aug 2011 16:51
mis on artisok-
k:O:S:S:O:N:A:R
Lyspeth 27.veeb 2009 14:49
kas siis toored sampinjonid!neid peaks küll praadima.
Malle Karakull 19.mai 2005 16:35
Artišokkid ei sobi ju oma maitselt munadega aga eks see ole maitse asi
1