Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Külm borš

Eelroad

Külm borš

Lory erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Külm peedisupp.

40-60 min

500-600 g peeti
2 l vett
2-3 kartulit
2 värsket kurki
100 g sibulalauku
2 muna
2-3 sl hapukoort
suhkrut
soola
äädikat
mädarõigast
sinepit
hakitud maitserohelist
Valmistusõpetus:
Peedid lõigata ribadeks või kuubikuteks ja keeta väheses vees pehmeks.
Keetmise lõpul lisada äädikas ja kogu vesi.
Siis kurnata ja jahutada.
Peeditükkidele lisada tükeldatud keedetud kartulid, tükeldatud värske kurk ja hakitud sibulalaugud, keedetud ja hakitud munad, riivitud mädarõigast, suhkrut, soola, sinepit ning valada peale jahtunud keeduleem.
Seejärel segada ja enne lauale andmist puistata supile hakitud tilli- ja petersellilehti

Märksõnad

boršlorykülm

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool