Eelroad

Viineri-makaronisupp

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: erakogu Autor: Sonera
Viineri-makaronisupp külmutatud juurviljadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
* 300 g viinereid
* 2 l lihaleent (puljongit)
* 2 kotti külmutatud juurviljasegu (á200g)
* 1½ dl makarone
* 1-2 sl tomatipastat
* 1-2 küüslauguküünt
* peterselli
Valmistusõpetus:
Lase puljong keema, lisa makaronid ja külmutatud juurviljad. Keeda 10 minutit.
Lisa viinerilõigud ja kõik muu ülejäänud, küüslauk tükelda või pigista läbi pressi.
Keeda veel 5 minutit.
Maitsesta ja kaunista peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maren 30.okt 2004 17:08
Lisaks juurde ka kartulit.
1