Eelroad

Kalarassolnik

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: erakogu Autor: Sonera
Maitsev kalasupp
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
* 500 g kala
* 2 l vett
* 2 pipratera
* 2 vürtsitera
* 4 spl kruupe
* 4 kartulit
* 2 hapukurki
* 1 porgand
* ½ petersellijuurt
* 1 sibul
* 2 sl rasva
* 4 sl hapukoort
Valmistusõpetus:
Kala töötlemisjääkidest keedetakse koos vürtsidega puljong.
(Olen teinud supi ikka väikesest haugist)
Puljong kurnatakse ja pannakse uuesti keema.
Lisatakse kruubid, mis keedetakse peaaegu pehmeks, siis kartuli- ja kurgilõigud (kuubikud) ning rasvas kuumutatud porgandi-,peterselli- ja sibularibad.
Kõige lõpuks kalafileetükid ja keedetakse supp valmis.
Antakse lauale hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sonera 02.juuli 2009 20:15
Aga mul on kirjas kapukurk :( kuid seda ei passeerita vaid lisatakse supisse koos kartuliga.
tsonn 05.jaan 2006 00:01
Sonera unustas lisada et kurk on hapukurk ja passeeritud eelnevalt ning sidrunilõik ei tee ka paha.
chef 20.sept 2004 12:18
See on viimase peal hea supp! Olen ise mitmeid kordi teinud.
1