Eelroad

Porru-seenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Porru-seenetäidisega muretaignapõhjal lahtine ümmarguses vormis küpsetatud pirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi jahu ja või (margariin) segamini. Lisa vesi, sõtku kiiresti taigen ja pane see 30 minutiks külmkappi. Rulli taignast õhuke ümmargune plaat ja vooderda sellega 22 cm läbimõõduga vorm. Lõika fooliumist kitsas riba ning kata sellega vormi ja taigna serv. Torka põhja kahvliga augud. Küpseta 15 minutit 225°C juures ahjus. Tükelda samal ajal seened ja porrulauk. Sulata potis või (margariin) ning kuumuta seeni ja porrurõngaid nii kaua, kuni vedelik aurustub. Puista seentele jahu, lisa puljong või piim ja hauta 3-5 minutit. Maitsesta. Kalla hautis vormi ning küpseta ahjus veel 15 minutit. Kaunista pirukas porrurõngastega ja serveeri ahjusoojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa