Eelroad

Suur seenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Võitaigna põhjal seene-sibula-juustutäidisega plaadipirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Rulli taignast nelinurkne plaat. Vooderda sellega 20 x 35 cm vorm või küpsetusplaat. Torka taignasse kahvliga augud ja pane 30 minutiks külmkappi. Keeda seeni mõni minut, nõruta ja loputa külma veega. Tükelda seened ja pane potti tagasi. Kui kasutad kupatatud seeni, pane need korraks potti omas mahlas keema. Lase vedelikul aurustuda. Koori ja haki sibulad. Lisa need koos võiga seentele. Maitsesta peterselli, soola ja pipraga. Pane vormi kihiti seeni ja riivitud juustu. Kalla peale muna-piimasegu. Küpseta 175°C juures ahjus 50-60 minutit, kuni piruka pind pruunistub. Lõika pirukas tükkideks ja serveeri koos salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Truu 18.okt 2004 14:45
Proovisin. Polnud viga, kuid piimakogus oli antud koguste jaoks liiga suur.
1