Eelroad

Gribojedovi seljanka

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Seeneseljanka. Seljankapõhja võib valmistada suurema koguse ja portsjoniteks jaotatuna sügavkülmutada.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta värsked seened võis läbi. Lisa suitsulihakuubikud, hakitud sibul, küüslauk ja porgand. Veidi aja pärast ka tomatipüree, marineeritud seened ja sinepiseemned. Sega seljankapõhi hästi läbi ja vala supipotti. Lisa keev vesi ning hauta suppi tasasel tulel mõni minut. Seejärel lisa kooritud-tükeldatud hapukurgid, kapparid, ratasteks lõigatud oliivid, loorberileht ja sidrunikoor ning kõige viimasena tükeldatud ja pannil üle pruunistatud viinerid. Lase supil kümmekond minutit keeda ning maitsesta lõplikult. Serveeri hakitud maitserohelise, paprikaviilude ja hapukoorega garneeritult. Seenesupi põhja võid suurema koguse ette valmis teha, ühekordselt tarvitatavateks portsjonideks jaotada ning sügavkülma tõsta. Järgmisel korral kulub toiduvalmistamisele selle võrra vähem aega ja vaeva.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokk Kaupo 27.sept 2009 22:36
Lisasin tomatipüreed 3x rohkem, kui retseptis ning 1sl suhkrut (4-kordne ports). tuli väga hea :P
Vares-Vaak 27.veeb 2005 11:35
Kas on ikka hea supp? On keegi proovind? ..kavat-
sen varsti teha..siis ytlen teile kaa, kuidas v2lja tuli..
merts 02.okt 2004 08:55
vt.vene-eesti sõnaraamatut
jutita 30.sept 2004 18:08
miks just gribojedovi seljanka``
1