Eelroad

Läätsesalat sooja pardimaksaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Hautatud ja marineeritud läätsed sooja pardimaksaga salatsiguril.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Jäta läätsed ööseks keedetud vette likku. Koori sibul, pikeeri nelkide ja loorberilehega ning lase kerges soolvees keema tõusta. Pane vette läätsed ja keeda umbes 45 minutit, kuni läätsed on pehmed. Marinaadiks koori šalottsibul, haki ja sega koos äädika, sinepi, pressitud küüslaugu, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Klopi sisse õli. Sega juurde soojad nõrutatud läätsed ja jäta 30 minutiks tõmbama. Pese salatsigur, eemalda juurikas ja eralda lehed. Lõika ära lehtede tipmised otsad ning lõika alumine ots rõngasteks. Jaota taldrikutele õiekujuliselt lehetipud, aseta taldriku keskele läätsed ja sigurirõngad. Lõika maks ja pekk kuubikuteks. Sulata kergelt praadides pekist rasv välja ning pane majapidamispaberile nõrguma. Prae samas rasvas maksa. Pane pekikõrned ja maksakuubikud läätsedele, puista peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa