Eelroad

Küülikusalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Praetud küülikukintsuviilud marineeritud aedoa-paprika-redise-šampijonisalatiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Blanšeeri ube 1 minut kergelt soolaga maitsestatud keevas vees, "ehmata" jääveega. Pese ja puhasta paprikakaunad, lõika hästi peenikesteks ribadeks. Puhasta, pese ja viiluta redised ning šampinjonid. Pane kõi kaussi koos ubadega. Marineeri šerriäädikas ja kreeka pähkli õlis umbes 15 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Loputa ning kuivata küülikukintsud, hõõru sisse soola ja pipraga. Sulata pannil või ning prae selles küülikukintse mõlemalt poolt umbes 20 minutit. Lõika liha õhukesteks viiludeks ja aseta salatitaldrikutele koos salatiga. Garneeri basiilikulehtede ning roseepipra teradega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa