Eelroad

Kartuli-konservmaisisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Salat keedetud ja marineeritud kartulitest, konservmaisist ja redistest majoneesi-hapukoorekastmes.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda koorega kartuleid umbes 20 minutit, koori ja viiluta. Koori ja lõika kuubikuteks sibul ning lase koos puljongi, äädika, poole suhkru ja värskelt jahvatatud musta pipraga keema tõusta. Maitsesta keedus soolaga ja kalla soojadele kartulitele. Sega ettevaatlikult ja lase niikaua tõmmata, kuni marinaad on täielikult kartulitesse imbunud, aeg-ajalt sega. Puhasta ja pese redised ning viiluta. Nõruta mais ja sega koos redistega kartulite hulka. Valmista salatikaste mädarõikast, majoneesist, hapukoorest, sidrunimahlast ja ülejäänud suhkrust ning sega salatisse. Pese, kuivata ja haki till ning sidrunmeliss. Lisa maitseroheline salatisse vahetult enne serveerimist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tigekala 07.veeb 2005 10:06
minu lemmik
1