Eelroad

Lambalihasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsetaimed köögis.
Lambalihasupp porgandi, kartuli, porru, peekoni ja punase veiniga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha väikesteks tükikesteks ja haki sibul. Haki petersell, jäta osa supi kaunistamiseks. Pruunista lambalihatükid ja hakitud sibul rasvas. Lisa petersell, tüümian, tomatipüree, maitseained, vesi, puljongikuubikud ja punane vein. Keeda tasasel tulel vähemalt tund aega, kuni liha on pehme. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ja sektoriteks lõigatud kartulid ning keeda, kuni juurviljad on pehmed. Tükelda porru ja peekon. Prae peekonit pannil, kuni eraldub rasv. Lisa porru ja pruunista seda paar minutit. Maitsesta purustatud küüslauguga. Lisa peekoni-porru-küüslaugusegu supile ja keeda veel 5 minutit. Serveerimisel puista supile hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triin 13.dets 2008 14:38
See supp on super. Vaieldamatult mu lemmik!
1