Eelroad

Kalasupp II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Klassikaliselt lihtsas kalasupis võid kasutada oma lemmikkala.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kala suuremateks tükkideks ja tõsta keeva vette. Vett võiks olla nii palju, et kalatükid on veega kaetud. Lase hetk ilma kaaneta keeda ja korja pealt vaht. Lisa sool ja pipar. Keeda 15 minutit kaane all. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid. Haki sibul. Kurna kalapuljong läbi sõela teise potti. Kuumuta puljong ja lisa kartulid, porgandid ning sibul. Keeda 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puhasta kala. Sega jahu ja piim ning kalla supi hulka. Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 22.juuli 2009 17:10
Selgelt on öeldud, et: Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till. Või läheb supisse maitseks.
kokkaja 22.juuli 2009 16:49
aga kuhu see 1 sl võid siis läheb ma tahaks teada? supile võisilmaks või? :)
1