Eelroad

Tomati-hakklihasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Lihtsalt valmistatava tomati-hakklihasupi teevad eriti maitsvaks valged oad. Soovi korral võid lisada ka kartulikuubikuid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta kastrulis õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa purustatud tomatid, tükeldatud sibul, küüslauk, maitseained, mesi ja vesi. Hauta 30 minutit. Lisa oad ja maitsesta soovi korral veel. Puista peale hakitud peterselli või suvisibulat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 07.juuni 2015 14:51
Allikana võiks märkida ka Pereköögi kokaraamatut ja lk 132. Ma ei tea, miks teie kiidate. Aga täpselt retsepti järgides mulle ei meeldinud. Hakkliha, tomat ja oad- nagu vedel kaste.
helve 25.apr 2012 11:32
Meie pere lemmiksuppide hulka kuuluv.Mina panen ka paar kolm kartulit hulka.
Lissa 19.juuli 2011 09:53
Kiire, lihtne, maitsev!
tammekad 18.aug 2010 21:17
super hea supp. Tegin punaste ubadega valgete asemel ning lisasin kartuleid mehe soovil. Supp tuli aga hüper-super hea :) Järgmin kord aga lisaksin mett palju vähem. Peaksin aga mainima et see on üks vähestest söökidest, mis teisel päeval soojendades on isegi parem kui esimesel..
esmakordne 27.jaan 2010 01:08
elu esimene isetehtud supp ja maitsev oivaliselt. kerge teha tõesti
Kata 11.nov 2009 11:04
Üks meie pere lemmiksuppe! Lisan juurde veel paar kartulit ja küüslauku panen tavaliselt 3x rohkem. Mõnikord olenevalt tujust panen ka sidrunimahla juurde. Serveerin ohtra hapukoore ja võileivaga. Väga maitsev!
imelik 10.aug 2009 13:47
väga huvitav supp ja tõesti lihtne valmistada.
lehmiine 06.mai 2009 18:10
Tõepoolest lihtne, maitsev ja kiiresti saab valmis.
etitz 23.dets 2006 13:42
Lihtne ja maitsev. hea vaheldus.
1