Eelroad

Räimeseljanka

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Mõnus vaheldus tavapärasele seljankale ning sobib eriti kalasõpradele ning kaalulangetajatele. Serveerida hapukoore ning hea värske leiva või sepikuga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
300 g räimefileed
2 porgandit
1 väike fenkol
porru (15 cm jupp)
2 sl õli
1 l vett
2 kalapuljongikuubikut
2 loorberilehte
2 küüslauguküünt
näpuotsatäis kuivatatud tüümiani
1 tl pipraterasid
1 dl rohelisi oliive
1 hapu- või marineeritud kurk
Valmistusõpetus:
1. Haki porgandid ja fenkol. Pese korralikult porru ja viiluta.
2. Pane potti õli, kuumuta ning lisa tükeldatud aedviljad ning terved küüslauguküüned. Kuumuta aedvilju veidi aega vaiksel tulel.
3. Lisa potti tomatipasta ning kuumuta veel veidi aega.
4. Lisa veest ja puljongikuubikust valmistatud puljong ning maitseained.
5. Keeda suppi vaiksel tulel u 10 min ning lisa siis tükeldatud räimefileed, oliivid ning kurgikuubikud.
6. Keeda vaikselt paar minutit, sest kala saab selle ajaga küpseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa