Eelroad

Suur köögivilja-juustupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pitsad ja lahtised pirukad.
Köögivilja-juustupirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Jahu segada soola ja küpsetuspulbriga. Lisada või ning hakkida tainas sõmeraks. Lisada riivitud kartul ja sõtkuda tainas ühtlaseks, lisades vajaduse järgi veidi külma vett. Tainas tõsta täidise valmistamise ajaks külmkappi. Porru tükeldada õhukesteks rõngasteks, porgand ja kabatšokk riivida jämedal riivil. Õli lasta pannil kuumaks ning hautada köögivili tasasel tulel hoolsalt segades pehmeks. Hautis maitsestada soolaga, segada hakitud basiilikuga ja maha jahutada. Juust lõigata väikesteks kuubikuteks. Munad kergelt lahti kloppida, segada piimaga ning maitsestada soola ja valge pipraga. Tainas rullida õhukeseks, tõsta küpsetusplaadile. Vormida tainale ka väikesed servad ning põhi kahvliga läbi torkida. Juustukuubikud laotada tainale, peale tõsta köögiviljahautis, sellele valada muna-piimasegu ja riivjuustuga üle puistata. Pirukat küpsetada 220°C juures praeahjus umbes 30 minutit. Muna peab olema korralikult hüübinud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa