Eelroad

Sibula-õunapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pitsad ja lahtised pirukad.
Sibula-õunapirukas sealiha ja juustuga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Jahu segada küpsetuspulbri, soola ja hakitud köömnetega. Kohupiim hõõruda segamini õli ja piimaga, lisada jahu, tainas ühtlaseks sõtkuda ning täidise valmistamise ajaks külmkappi tõsta. Liha tükeldada ribadeks ja pruunistada pannil, seejärel tõsta kausikesse ning puistata peale soola ja pipart. Pannile jäänud rasvas praadida sibulad kuldkollaseks. Kooritud õunad tükeldada sektoriteks, need omakorda õhukesteks viiludeks. Hapukoor segada lahtiklopitud munadega ning maitsestada üsna vürtsikaks soola ja pipraga. 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja servad katta õhukese tainakihiga. Põhi kahvliga läbi torkida, praetud sibulad peale tõsta, katta õunaviiludega. Koore-munasegu peale valada, puistata üle riivjuustuga ja praetud liharibad peale seada. Küpsetada pirukat 200°C juures ahjus, kuni muna on kalgendunud ja pirukas pealt kenasti kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa