Eelroad

Punane püreesupp lisanditega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev peedisupp. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta köögivili, lõika väikesteks tükkideks ja pane koos leemekuubikutega keeva vette. Lisa äädikas ja maitseained, lase väikesel tulel pehmeks haududa. Töötle sauseguri või köögikombainiga püreeks, aja vajaduse korral uuesti kuumaks. Pudenda sinihallitusjuust sõrmedega ja sega lusikaga jogurti hulka, lisa ka suhkur. Jaga supp taldrikutesse, tõsta jogurtisegu peale. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia, mis on pooleks lõigatud küüslauguküünega üle hõõrutud ja siis õliga üle pintseldatud.
Hea teada !
Ühe terve varsselleri võid asendada 100 g sellerimugulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa