Eelroad

Sügispirukas kaerahelbepõhjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 pirukat.
Maitsval singimaitselisel pirukal on mure kaerahelbepõhi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega pehme või ja õli. Sega kuivained ja lisa võisegule. Kalla juurde külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta ahjus 200°C juures 10-15 minutit. Sulata kastrulis või ja prae viilutatud porrut umbes 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde hakitud sink. Vala segu eelküpsetatud põhjale. Kata poolitatud tomatitega. Sega omavahel munad, hapukoor, kodujuust ja hakitud murulauk. Maitsesta soola-pipraga. Vala segu vormi ja puista üle riivitud parmesani juustuga. Küpseta ahjus 190°C juures 25-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merit 29.apr 2011 21:48
Imehea soolane pirukas. Teen seda päris tihti aj kõigile alati väga maitseb. Pealegi näeb see väga isuäratav välja.
1