Eelroad

Ungari šampinjonisupp

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: 100 rooga
Kergelt paprikamaitseline šampinjonisupp maitseb eriti seenesõpradele.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulata potis või ja kuumuta selles hakitud sibulat 5 minutit. Lisa viilutatud šampinjonid ning kuumuta veel 5 minutit. Sega juurde paprikapulber, sojakaste ja puljong. Keeda 15 minutit. Sega väikeses kausis jahu ja piim. Lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Keeda veel 15 minutit. Maitsesta soola, pipra, sidrunimahla, hakitud peterselli, tilli ja hapukoorega. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marii 17.jaan 2012 15:20
Väga maitsev. Ja väga lihtne valmistada:Y
kudimudi 18.veeb 2011 15:00
Panin piima ja hapukoore asemel kookospiima, jahu asemel paksendamiseks väikse peotäie pudruriisi ja püreerisin kõik ära. Mõnus ja aasiapärane, sobib ka sellele, kes piima- ja nisutoite süüa ei saa!
Eneli88 23.juuli 2010 15:45
Mmmm mega hea:) Mõnusalt vürtsine ja täidab kõhtu hästi(Y) Kindlasti üks minu lemmik;)
Mufalda 19.aug 2009 23:10
Jube hea tummine ja spicy supp, teen kindlasti varsti uuesti. Lihtne teha kah. Tegin isegi natsa rohkem, kui 3-le inimesele mõeldud portsu (elame kahekesi), sest mees oleks rõõmus olnud, kui oleks saanud seda ka järgmine päev tööle lõunasöögiks kaasa võtta, kuid kahjuks sai kõik otsa. 3 portsu paras kahele inimesele minu arust.
Riina 28.juuli 2009 20:54
Soovitan! Seenesõpradele kindlasti meeldib, selline mõnus tummine.
1