NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Eelroad

Kõrvitsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mahedamaitselisele supile lisab vürtsi cayenne´i pipar ja pikantsust parmesani juust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Poolita kõrvits, koori ja lõika sisu kuubikuteks. Hauta suures kastrulis võis kõrvitsakuubikuid, viilutatud porgandit ja hakitud sibulat. Lisa viilutatud suvikõrvits ja paprikakuubikud. Kalla juurde puljong, tomatid ja makaronid. Maitsesta ning kuumuta keemiseni. Keeda umbes 10 minutit. Tõsta tulelt ja lisa riivitud parmesani juust. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mumbojumbo 30.jaan 2010 16:10
meie peres tehakse kõrvitsasuppi manna ja piimaga. Kõigepealt keedame kõrvitsa täiesti pehmeks, kurname ära ning lisame piima, mannat, natuke soola et mage ei jääks ja keedame ühtlaseks püreeks. Serveeri-
misel raputame peale veidi suhkrut ja kaneeli.
Maraya 25.sept 2009 19:59
Paprikat ja rullkõrvitsat polnud samuti ka mitte juustu, lisasin veel maitseks veidike vegetat ja super maitsev supp!
toots235 08.juuli 2009 12:57
unustasin makaronid lisada ja sain parima supi kõrvitsast mida olen valmistanud!
JGrinch 04.nov 2008 09:44
Väga maitsev tõesti, aga ma lisasin vedelikku rohkem, muidu äi liiga paksuks.
ljuda 17.okt 2005 12:52
väga maitsev
1