Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Grillitud kitsejuust rohelise salatiga

Eelroad

Grillitud kitsejuust rohelise salatiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Grillitud kitsejuust rohelise salatiga
Retsept
portsjonile
1 viil Kitsejuust (näit. Soignon, Riblaire vms)
1 tl Oliiviõli
1 tk Tüümianioks
1 õisik Käharpetersell
1 viil sai
1 viil Tomat
Sool
Must pipar
SALAT
erinevad salatilehed
1 tl Oliiviõli
1 tl Palsamiäädikas
Sool
Suhkur
1. Lõika vormi abil saiast nn ratas, mis on läbimõõdult natuke väiksem kui kitsejuust.
2. Rösti sai.
3. Aseta saiale tomativiil ning maitsesta soola ja pipraga.
4. Aseta sellele kitsejuustuviil ja vala üle oliiviõliga. Puista peale hakitud ürdid.
5. Küpseta ahjus, kuni juust on pooleldi sulanud.
6. Salati tegemiseks puhasta, pese ja kuivata salatilehed. Maitsesta oliiviõli, palsamiäädika, soola ja suhkruga.
7. Serveerimisel aseta salat taldriku keskele ja sellele röstitud sai. Kaunista poolikute kirsstomatite ja tüümianioksaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes