Eelroad

Kreveti enchilada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Paprika
Enchilada on lihatükkide või hakklihasegu, ubade ja muude lisanditega (tomat, juust) täidetud maisitortilla, mis on ahjus üle küpsetatud. Antud retsept on selle variatsioon kodumaiselt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
100-120 g murulauguga toorjuustu
1,25 dl riivjuustu
1 sl piima
170 g väikseid külmutatud krevette või krevette soolvees
lavashi
0,5 dl salsat
1. Pane keedupotti toor- ja riivjuust ning piim ja keeda nõrgal kuumusel 4-5 minutit, kuni juustud on sulanud ja segu ühtlane.
2. Vala sulanud krevetid juustusegu hulka.
3. Hauta segu, et krevetid läbi kuumeneksid.
4. Lõika lavash parajateks tükkideks, soojenda ning tõsta selle keskele kreveti-juustu segu.
5. Rulli kokku ning serveeri kuuma salsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa