Eelroad

Juustu-sibulapirukas II

Keskmine hinne: 4.17 Allikas: 100 rooga
Rohkelt sibulat ja juustu sisaldav pirukas on meeste lemmik. Parim sügisõhtul klaasi punase veiniga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega pehme või, riivjuust, kohvikoor ja jahu ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Haki sibul ja kuumuta võis kuldseks. Sega omavahel riivjuust, munad, kohvikoor ja maitseained. Kata tainas sibulaseguga ja vala üle juustu-kooreseguga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 10.märts 2014 08:09
Just, see on lihstalt selleks, et massi oleks veidi parem töödeldav.
Helen 08.märts 2014 13:01
Kui kohvikoore asemel piima kasutada, siis see vist ei muuda midagi eks?
keiju 09.märts 2013 14:21
Tegin esimest korda, tuli väga hästi välja. Minule maitses, kõrvale sõin värsket paprika-kiivi salatit. Teen teinekordki :-)
keiju 09.märts 2013 14:21
Tegin esimest korda, tuli väga hästi välja. Minule maitses, kõrvale sõin värsket paprika-kiivi salatit. Teen teinekordki :-)
kiisu34 08.jaan 2013 20:20
tõesti hea, tegin esimest korda ja väga maitsev tuli, mehele ka meeldis ja teen kindlasti veel:)
-Birku 22.aug 2011 10:12
supperlux, soovitan soojalt
mariell 07.apr 2011 22:25
Väga maitsev,ainult põhi jäi natuke jahuse maitsega.ei teagi mis valesti tegin.see dl arvutamine ka natuke keeruline,äkki panin sellega mööda.kas oli ikka 250 gr jahu põhjas?
heilka 21.märts 2011 11:01
tip-top
piiker 20.nov 2010 13:59
lemmik /lisage singisoovitus retsepti juurde, tõesti parem nii
Kati 14.sept 2010 07:05
vot see oli küll tõsiselt hea suutäis
sibulakokk 03.aug 2010 14:18
mul on 28cm pirukavorm, kuidas ma selle retsepti ümber saaks arvutada?
Minna 06.juuli 2010 20:58
Ülihea, kõik sõid ja kiitsid! Teen kindlasti uuesti!
tiuxuu 18.okt 2009 13:18
Mina lisasin seeni, paprikat ja natuke sinki. Maistes kõigile väga hästi. Tegin ahjuplaadi peal, mitte vormis. Välimuselt meenutas pitsat, kuid nii tundus 2 korda rohkem pirukat jätkuvat, kui ümmarguse vormi puhul :)
hedi111 03.sept 2009 15:51
Vähekese lisatud singiga tuli välja hea, sai kõhu isegi täis!
adorable 26.jaan 2009 16:18
esimest korda sain maitsta seda sõbranna juures, kes oli täpselt retsepti järgi teinud. maitsevo li, kuid minule jäi liiga lääguks. nüüd tegin ise ja lisasin sampnjoni seeni(eelnevalt praadisin koos sibulatega ära) ja kõige peale ladusin tomativiilud ja veelkord riivjuustu. maitsestasin ka pitsamaitseainega tomatid üle. soovitan kõigile seda retsepti ja ka ise omalt poolt juurde koostisaineid lisada.
isuke 26.jaan 2009 15:29
sai ära proovitud. väheke lisatud sinki ei teinud üldse paha.:P
katariina17 09.jaan 2009 19:26
Koos singitükkidega väga maitsev. Igati soovitan - ka nendele, kes muidu väga suured sibula sõbrad ei ole.
Friiza 06.jaan 2009 21:07
Lihtne teha ja viib keele alla. Samuti ei võta üldse palju aega. Väga soovitan (Y)
Atsinna 02.nov 2008 08:39
Hästi mõnus ja mure kook! Täidisele soola ei pannud, kuna parmesani juustu kasutasin. Minu mehe otsene lemmik just polnud, sest küsis singiviilu peale. Aga teen teinekordki, võib olla isegi lisan sisse singitükikesi. Jagus neljale ning üks tükk jäi üle.
1