Eelroad

Tabbouleh

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
See maitsev salat pärineb Liibanonist, kus seda serveeritakse külma eelroana. Salat pakitakse rohelise salati lehtedesse ja süüakse sõrmede vahelt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kalla bulgur suurde kaussi ja lisa keev vesi väikeste portsjonite kaupa sedavõrd, kuidas see tangudesse imendub.
Lase pärast viimase veeportsjoni lisamist 5 minutit seista ning tõsta seejärel kahvliga õhuliseks.
Lisa peenestatud tomatid koos nendest imbunud vedelikuga, peenestatud sibul ja maitseürdid, oliiviõli, sidrunimahl ning soola ja pipart.
Sega tabbouleh (hääldus:tabulee) põhjalikult läbi ja lase enne serveerimist jahedas kohas 3 tundi seista, paar-kolm korda põhjalikult segades.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa