Eelroad

Krõbe peekonipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kõige kergema vaevaga saad plaaditäie maitsvat pirukat juba valmis lehttainast, veelgi maitsvam on see aga loomulikult isetehtud tainast.
Kogus: 1 portsjon
Kata ahjuplaat lahtirullitud lehttainaga või valmista tainas ise. Selleks sega nisujahu soola ja poole veekogusega. Jäta hetkeks seisma. Sega tainasse ka küüslaugumaitseline õli (kui seda pole, kuumuta oliivõlis purustatud küüslauku). Lisa veel nii palju vett, et tainas püsiks koos. Kata ahjuplaat tainaga. Küpseta pirukapõhja ahjus 200°C juures 10 minutit. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta kõrvale. Tükelda tomatid, suvikõrvits ja küüslauk. Kuumuta pannil õlis koos suhkruga, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud suvisibulad. Tõsta täidis eelküpsenud piruka põhjale ja riputa üle riivitud parmesani juustuga. Küpseta veel 15 minutit. Kaunista basiilikulehtedega.
Antud retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa