Eelroad

Anšoovisepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Anšoovis lisab muidu mahedamaitselisele juustupirukale huvitava maitsenüansi.Tasub proovida. Maitseb ka neile, kes muidu anšoovist eriti ei armasta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja haki sibulad. Kuumuta mõni minut võis või õlis, kuni sibul muutub klaasjaks. Viiluta porru. Rulli vajadusel tainast ja lõika lahtikäiva vormi põhjast veidi suurem põhi. Kata vormi põhi ja ääred tainaga. Tõsta peale sibula-porru segu. Kata anšoovisefileedega. Klopi lahti munad. Lisa koor ja pool juustust. Vala vormi. Puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 225°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaarel 10.juuni 2012 16:20
täna proovin! päris põnev, et kuidas an?oovis pirukale mõjub!
1